Financieren woningverduurzaming voor veel huiseigenaren mogelijk

Wil je jouw huis verduurzamen, maar weet je niet waar te beginnen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Uit onderzoek van De Nederlandsche Bank (DNB) blijkt dat bijna alle huiseigenaren hun woning kunnen verduurzamen met eigen spaargeld of een lening. Er zijn verschillende financieringsmogelijkheden beschikbaar om jouw woning energiezuiniger te maken. Dat is goed nieuws! Want het verduurzamen van je huis brengt meerdere (financiële) voordelen met zich mee.

Bij Susteen helpen we je graag om jouw woning te verduurzamen. Onze adviezen zijn altijd afgestemd op jouw specifieke woning, situatie en wensen. We bekijken welke duurzame maatregelen geschikt zijn voor jouw huis en welke producten en methoden daarbij het beste passen. Zo zorgen we ervoor dat jouw woning op een efficiënte en effectieve manier duurzamer wordt.

Naast het in kaart brengen van de mogelijke maatregelen, berekenen we ook de kosten, besparingen en terugverdientijden van deze maatregelen. Op die manier krijg je een duidelijk beeld van de financiële aspecten van jouw verduurzamingsproject. Bovendien kijken we naar beschikbare subsidies en eventueel andere financiële bijdragen waar je gebruik van kunt maken. Ook onderzoeken we hoeveel de waarde van jouw woning kan stijgen na verduurzaming, zodat je niet alleen op de korte termijn, maar ook op de lange termijn profiteert van je investering.

woning-verduurzaming-financieren-advies-rapport-energie-besparen-duurzaam-wonen-woning-energiezuinig-verduurzaming-susteen

Daarnaast bieden we informatie over gunstige financieringsmogelijkheden om de bijgevoegde vrijblijvende offertes uit te voeren. Deze offertes zijn op maat gemaakt voor jouw woning en van betrouwbare en ervaren uitvoerende bedrijven. Zo kun je met een gerust hart aan de slag met het verduurzamen van jouw woning en binnenkort genieten van de voordelen van een duurzaam huis.

Onze adviezen

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht

Ga naar de inhoud