Energiekosten verlagen? Gemeente Lansingerland helpt!

De stijgende energiekosten komen bij iedereen hard aan. Ondanks het prijsplafond van 2023 zijn de kosten voor gas en energie erg hoog. Gemeente Lansingerland levert graag een bijdrage en daarom is er een speciale actie opgezet voor woningeigenaren. Hiermee kunt u isolatiemaatregelen nemen om uw huis energiezuiniger te maken. Susteen zorgt ervoor dat de isolatiemaatregelen met betrouwbare bedrijven wordt uitgevoerd met de beste prijs-kwaliteit verhouding. De maatregelen zijn spouwmuur-, vloer- en dakisolatie en glasisolatie. Zo bespaart u geld op uw energierekening. 

De Collectieve Inkoop Isolatie actie is opgedeeld in drie acties voor drie verschillende groepen woningeigenaren. Namelijk voor woningeigenaren welke in 2022 energietoeslag hebben ontvangen, woningeigenaren van een woning met (voorlopig) energielabel D, E, F of G en voor woningeigenaren van een woning met (voorlopig) energielabel C. Weet u niet welk (voorlopig) energielabel uw woning heeft? Lees dan onderdaan deze pagina hoe u daar achter kunt komen.

Lees alles over de acties en meld u aan via onderstaande knoppen. 

woningen-efg-susteen-lansingerland=gemeente-collectieve-inkoop-acties

Woningeigenaren in gemeente Lansingerland die in 2022 energietoeslag ontvingen

De gemeente Lansingerland geeft een gratis energieadvies en bij het uitvoeren van isolatiemaatregelen een speciale financiële bijdrage tot €2.500,- aan deelnemers van deze actie.

Lees alles over deze actie en meld u aan via onderstaande knop.

Meld u aan
optimaal-besparen-bespaaradvies-susteen-diensten

Woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met (voorlopig) energielabel D, E, F of G

De gemeente Lansingerland geeft woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met een (voorlopig) energielabel D, E, F of G een gratis energieadvies ter waarde van €289,-.

Lees alles over deze actie en meld u aan via onderstaande knop.

Meld u aan
BCD-woningen-lansingerland-susteen-collectieve-inkoopactie-gemeente

Woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met (voorlopig) energielabel C

De gemeente Lansingerland geeft woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met een (voorlopig) energielabel C en dat voor 1985 is gebouwd een energieadvies voor €35,- ter waarde van €289,-.

Lees alles over deze actie en meld u aan via onderstaande knop.

Meld u aan

Check de energielabel van uw woning

Weet u niet wat het (voorlopig) energielabel van uw woning is? Onze klantenservice kan het voor u controleren. Neem contact op via 085-808 5119 of via info@susteen.nl

Algemene vragen en advies duurzame energie

Inwoners van Lansingerland  kunnen voor algemene vragen en algemeen advies over duurzame energie en energiebesparende maatregelen terecht bij de energiecoaches van Nieuwe Lansinger Stroom voor een coachgesprek. U kunt een coachgesprek aanvragen via de website van het Energieloket Lansingerland of door persoonlijk langs te gaan bij de Energiewinkel gevestigd op de Herenstraat 28 in Berkel en Rodenrijs. 

Heeft uw woning een label A of B? Dan is uw woning al goed geïsoleerd. U kunt bij Nieuwe Lansinger Stroom een coachgesprek aanvragen om te bekijken wat u nog meer kan doen om energiezuiniger te wonen. 

Nieuwe Lansinger Stroom