Energiekosten verlagen? Gemeente Lansingerland helpt!

Duurzaam wonen heeft alleen maar voordelen. U bespaart energie waardoor uw energierekening daalt, uw wooncomfort verbetert, de waarde van uw woning stijgt en het zorgt voor minder CO2-uitstoot. Goede isolatie van uw woning is erg belangrijk en zorgt voor een comfortabel huis het hele jaar door. Gemeente Lansingerland helpt inwoners graag met verduurzamen en daarom is er een speciale actie opgezet voor woningeigenaren. Hiermee kunt u isolatiemaatregelen nemen om uw huis energiezuiniger te maken. Susteen zorgt ervoor dat de isolatiemaatregelen met betrouwbare bedrijven wordt uitgevoerd met de beste prijs-kwaliteit verhouding. De maatregelen zijn spouwmuur-, vloer- en dakisolatie en glasisolatie.

De Collectieve Inkoop Isolatie actie is opgedeeld in drie acties voor drie verschillende groepen woningeigenaren. Namelijk voor woningeigenaren welke in 2022 energietoeslag hebben ontvangen, woningeigenaren van een woning met (voorlopig) energielabel D, E, F of G en voor woningeigenaren van een woning met (voorlopig) energielabel C. Weet u niet welk (voorlopig) energielabel uw woning heeft? Lees dan onderdaan deze pagina hoe u daar achter kunt komen.

Lees alles over de acties en meld u aan via onderstaande knoppen. 

woningen-efg-susteen-lansingerland=gemeente-collectieve-inkoop-acties

Woningeigenaren in gemeente Lansingerland die in 2022 energietoeslag ontvingen

De gemeente Lansingerland geeft een gratis energieadvies en bij het uitvoeren van isolatiemaatregelen een speciale financiële bijdrage tot €2.500,- aan deelnemers van deze actie.

Lees alles over deze actie en meld u aan via onderstaande knop.

Meld u aan
optimaal-besparen-bespaaradvies-susteen-diensten

Woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met (voorlopig) energielabel D, E, F of G

De gemeente Lansingerland geeft woningeigenaren met een (voorlopig) energielabel D, E, F of G een gratis isolatieadvies. En de eerste 500 aanmeldingen krijgen een financiële bijdrage van €500,- bij uitvoering.

Lees alles over deze actie en meld u aan via onderstaande knop.

Meld u aan
BCD-woningen-lansingerland-susteen-collectieve-inkoopactie-gemeente

Woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met (voorlopig) energielabel C

De gemeente Lansingerland geeft woningeigenaren van een woning in gemeente Lansingerland met een (voorlopig) energielabel C en dat voor 1985 is gebouwd een energieadvies voor €35,-.

Lees alles over deze actie en meld u aan via onderstaande knop.

Meld u aan

Check de energielabel van uw woning

Weet u niet wat het (voorlopig) energielabel van uw woning is? Doe de check!


Algemene vragen en advies duurzame energie

Inwoners van Lansingerland  kunnen voor algemene vragen en algemeen advies over duurzame energie en energiebesparende maatregelen terecht bij de energiecoaches van Nieuwe Lansinger Stroom voor een coachgesprek. U kunt een coachgesprek aanvragen via de website van het Energieloket Lansingerland of door persoonlijk langs te gaan bij de Energiewinkel gevestigd op de Herenstraat 28 in Berkel en Rodenrijs. 

U kunt ook bij Energieloket Lansingerland een coachgesprek met Nieuw Lansinger Stroom aanvragen om te bekijken wat u nog meer kan doen om energiezuiniger te wonen. Klik op onderstaande knop voor een coachgesprek.

Nieuwe Lansinger Stroom