Energiekosten verlagen? Gemeente Lansingerland helpt!

Gemeente Lansingerland helpt inwoners graag met verduurzamen en daarom is er een speciale actie opgezet voor woningeigenaren. Hiermee krijgt u een isolatie-advies en kan u isolatiemaatregelen nemen om uw huis energiezuiniger te maken. De maatregelen zijn spouwmuur-, vloer- en dakisolatie en glasisolatie.

De actie is opgedeeld voor drie verschillende groepen woningeigenaren. Namelijk voor woningeigenaren die in 2022 energietoeslag hebben ontvangen, woningeigenaren van een woning met (voorlopig) energielabel D, E, F of G en voor woningeigenaren van een woning met (voorlopig) energielabel C. Weet u niet welk (voorlopig) energielabel uw woning heeft? Check deze dan onderaan deze pagina

Lees alles over de actie en meld u aan via onderstaande knoppen. 

woningen-efg-susteen-lansingerland=gemeente-collectieve-inkoop-acties

Woningeigenaren die in 2022 energietoeslag ontvingen

Meld u aan
optimaal-besparen-bespaaradvies-susteen-diensten

Woningeigenaren van een woning met (voorlopig) label D, E, F of G

Meld u aan
BCD-woningen-lansingerland-susteen-collectieve-inkoopactie-gemeente

Woningeigenaren van een woning met een (voorlopig) label C

Meld u aan

Check het energielabel van uw woning

Weet u niet wat het (voorlopig) energielabel van uw woning is? Doe de check!


Algemene vragen en advies duurzame energie

Inwoners van Lansingerland kunnen voor algemene vragen en algemeen advies over duurzame energie en energiebesparende maatregelen terecht bij de energiecoaches van Nieuwe Lansinger Stroom voor een coachgesprek. U kunt een coachgesprek aanvragen via de website van het Energieloket Lansingerland of door persoonlijk langs te gaan bij het Energieloket (voorheen Energiewinkel), gevestigd op de Herenstraat 28 in Berkel en Rodenrijs. 

EnergieLoket Lansingerland