Energie besparen? Gemeente Lansingerland helpt!

Veel mensen zijn het afgelopen jaar flink geschrokken van de stijgende energiekosten. Het is niet fijn om afhankelijk te zijn van onverwachte hoge energiekosten en daarom is het verduurzamen van uw huis tegenwoordig een hot topic! Maar waar moet u beginnen om uw woning energiezuiniger te maken? Welke verduurzaammaatregelen kan u nemen? Gelukkig staat Susteen voor u klaar om te helpen bij deze belangrijke stap.

Als u Susteen inschakelt, krijgt u een persoonlijke adviseur toegewezen die samen met u kijkt naar de mogelijkheden om uw huis te verduurzamen. De adviseur is een expert op het gebied van duurzaamheid en weet precies welke maatregelen het meeste effect hebben. De adviseur van Susteen kijkt naar de maatregelen voor isolatie, zoals spouwmuur-, glas-, dak- en vloerisolatie. Dit zijn maatregelen die een grote impact hebben op de energiezuinigheid van uw huis en daarmee ook op uw energierekening. Hierbij houdt hij uiteraard rekening met uw woonwensen.

Na het bezoek van de adviseur stelt hij een energieadvies op. Hierin staan de mogelijke isolatiemaatregelen van uw huis die het meeste effect hebben, vrijblijvende offerte(s) van lokale uitvoerders met de beste prijs-kwaliteit verhouding en berekeningen met eventueel de financiële bijdrage van de gemeente Lansingerland en subsidies waar u recht op heeft bij het uitvoeren van de maatregelen. Het is de ideale routekaart tot een duurzaam huis. U krijgt namelijk precies te zien welke stappen u het beste kunt ondernemen om uw woning energiezuinig te maken. U hoeft dus niet zelf naar uitvoerende partijen te zoeken en u weet zeker dat u optimaal gebruikmaakt van alle beschikbare financiële regelingen.

Lansingerland-collectieve-inkoopactie-isolatie-duurzaam-wonen-energie-besparen-isoleren

Besluit u om de offerte(s) uit te voeren? Dan zet Susteen met één handtekening alles voor u in gang. En begint u binnenkort met het besparen van energie en geld op uw energierekening. U besluit zelf welke maatregelen u wel of niet wilt nemen. Bovendien helpt Susteen u bij het aanvragen van eventuele subsidies en financiële bijdrage. U krijgt dus niet alleen een energieadvies op maat, maar ook de begeleiding en ondersteuning die u nodig heeft om daadwerkelijk stappen te zetten naar een duurzaam huis. Dit maakt energiezuinig wonen binnen handbereik!

De eerste stap tot een duurzaam huis is het aanmelden voor deze actie! Vraag uw energieadvies en deelname aan de collectieve inkoopactie isolatie aan via onderstaande knop!

Meld u aan

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht

Ga naar de inhoud