Earth Hour 2022. Doe mee!

Doe op zaterdag 26 maart om 20.30 uur één uur het licht uit om daarmee aandacht te vragen voor de kwetsbaarheid van onze aarde. Miljoenen mensen in meer dan 190 landen zetten de knop om voor WWF-Earth Hour. WNF organiseert deze actie dit voor  de 16e keer.

Earth hour is signaal om anders te gaan leven

Tijdens Earth Hour doen we wereldwijd één uur het licht uit om aandacht te vragen voor de kwetsbare natuur op aarde… Inmiddels doen miljoenen mensen in meer dan 190 landen mee!

Dit wereldwijde signaal is belangrijk om het probleem én de oplossing van klimaatverandering wereldwijd op de kaart te zetten en samen de handen ineen te slaan voor onze natuur op aarde. Dankzij Earth Hour maken steeds meer consumenten, bedrijven, overheden en landen duurzame keuzes.

Earth Hour is op zaterdag 26 maart 2022 om 20:30!

campagnebeeld earth hour 2022

Zet de knop om!

Het WNF pleit voor een drastisch andere manier van leven, consumeren en bedrijfsvoering  om ernstige gevolgen van klimaatverandering te voorkomen. “We moeten onze natuur beschermen, want natuur is een van onze belangrijkste bondgenoten tegen klimaatverandering en van cruciaal belang voor ons voortbestaan. Zet de knop om!”

Mee doen is heel eenvoudig: Doe het licht uit bij jou op het werk, op de sportclub, in de winkel en thuis. Zo geven we wereldwijd een sterk signaal af dat we op een andere manier moeten gaan leven, werken en consumeren.

Tips nodig om nog meer energie te besparen. Wij verzamelden meer dan 100 tips over energiezuinig verwarmen, wonen, koken, wassen en verlichten.

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht

Ga naar de inhoud