Energiebespaaractie met waardebon en advies van start in Noord-Holland

De gemeenten Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland en Medemblik starten vandaag hun energiebespaaractie voor huurders. Een brief met een waardebon van 70 euro valt vandaag of morgen bij duizenden bewoners op de mat. 

Waardebon van 70 euro

De vier gemeenten helpen bewoners met het verlagen van hun energierekening. Bewoners krijgen een waardebon van €70,- die ze kunnen besteden aan aan kleine energiebesparende producten. Met deze producten verlagen bewoners niet alleen hun energierekening naar verhogen ze vaak ook het comfort in huis. De energiebespaaractie is een samenwerking tussen de vier gemeenten, winstuitjewoning en Susteen.

begroeting aan deur adviseur, handen schudden

Susteen geeft advies aan huis

Bewoners kunnen desgevraagd ook advies krijgen over de besteding van de waardebon. Speciaal opgeleide energiecoaches geven advies over de kleine maatregelen zoals radiatorfolie en tochtstrippen. Ook geven de coaches tips over energiezuinig verwarmen, wassen en koken. Alles afgestemd op de persoonlijk woonsituatie.

Susteen verzorgt dit advies aan bewoners. De actie richt zich nu op bewoners van huurwoningen. Later dit jaar volgt een actie voor eigenaren van koopwoningen waarbij ook isolatie, zonnepanelen en warmtepomp aan de orde komen. Susteen verzorgt ook dat advies.

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht

Ga naar de inhoud