Onze projecten in tekst en beeld

Susteen in de media

Gemeente Barendrecht

Ben je benieuwd naar de huidige staat van jouw woning of overweeg je verbeteringen aan te brengen? Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van de spouwmuren, het plaatsen van zonnepanelen of het installeren van een warmtepomp of energiezuinige verwarming. Gemeente Barendrecht en Susteen helpen eigenaren van een dijkwoning in Barendrecht met een Woningverbeterplan.

Ben je eigenaar van een dijkwoning in gemeente Barendrecht en wil je een Woningverbeterplan aanvragen? Klik dan op onderstaande knop. 

Actie gemeente Barendrecht

Gemeente Alkmaar

Gemeente Alkmaar helpt huiseigenaren hun woning te verduurzamen. Een adviseur van Susteen bezoekt deelnemers en bekijkt de mogelijkheden van verduurzaming. Hij kijkt naar de mogelijkheid van dak-, vloer-, (spouw)muurisolatie, HR++ glas, warmtepomp en/of zonnepanelen.

Woon je in gemeente Alkmaar en wil je weten hoe je jouw woning kan verduurzamen? Een afspraak maken kan nog steeds! 

Actie gemeente Alkmaar

Gemeente Den Helder

Gemeente Den Helder biedt inwoners een woningverbeterplan aan voor €50,-. Geen woning of gezin is hetzelfde. Daarom is een woningverbeterplan op maat gemaakt. Een adviseur van Susteen komt langs om de mogelijkheden op verduurzaming in kaart te brengen. 

Woon je in gemeente Den Helder en wil je een Woningverbeterplan op maat aanvragen? Klik dan op onderstaande knop en meld je aan. 

Actie Den Helder
media-susteen-actie-den-helder

Woonnu

Woonnu biedt rentekorting op een hypotheek voor een energiezuinige woning vanaf energielabel B. Overweeg je een hypotheek van Woonnu? Dan is ons advies gratis. De aanmelding loopt via je hypotheekadviseur.

Bekijk de samenwerking met Woonnu via onderstaande knop. 

Actie Woonnu

Gemeente Valkenburg

Gemeente Valkenburg biedt inwoners een energieadvies van Susteen aan in de vorm van een woningverbeterplan. Hoe kan je het beste aan de slag gaan om jouw woning te verduurzamen? Een energieadviseur van Susteen komt bij je langs en bekijkt onder andere mogelijkheden op isolatie, een warmtepomp en zonnepanelen. 

Bekijk de actie met gemeente Valkenburg via onderstaande knop.

Actie Valkenburg
susteen-media-nieuws-actie-valkenburg