Wisseling van de wacht bij Susteen

Na anderhalf jaar neemt Robbert op ‘t Hof vandaag afscheid bij Susteen. Hoewel Robbert het bij ons zeer naar z’n zin had, kiest hij toch voor iets anders.  En gelijk heeft ie. Want Robbert gaat niet naar de concurrent, zullen we maar zeggen. Hij gaat duiken, fulltime. Je kan het minder treffen.

Onverwacht vertrek

Robbert kocht vorig jaar, nogal plotseling en onverwacht, midden in de coronacrisis, samen met z’n broer een reisbureau gespecialiseerd in duikreizen. Duiken is de grote passie van Robbert en deze ‘business opportunity’ wilde hij niet aan zich voorbij laten gaan.

Voordat hij er erg in had, was ie eigenaar/directeur van een reisbureau. Nu de coronacrisis achter de rug lijkt, explodeert de zaak en hebben ze hem daar net zo hard nodig als wij op kantoor.

Oog voor cijfers en mensen

Robbert kwam anderhalf geleden bij ons werken als operationeel manager. Een nieuwe functie waar hij met heel veel verve invulling aan heeft gegeven. Het is onmogelijk om in kort bestek alle verdiensten te noemen, want die zijn talrijk. Robbert verstaat de kunst om zowel te duwen als te trekken. Niet na elkaar, maar tegelijkertijd. Hij schaakt op tientallen borden tegelijk, heeft oog voor cijfers en mensen, houdt overzicht op de grote lijn maar voelt zich niet te goed om elke dag boodschappen te doen voor de lunch of op vrijdagmiddag zelf nog even honderd nieuwe aanmeldingen te verwerken waar de binnendienst niet aan toe is gekomen.  En nog veel meer.

Veel geleerd, veel gedaan

Robbert kwam anderhalf jaar gelden zonder enige kennis van woningverduurzaming bij ons binnen. Maar het dossier heeft hij zich bliksemsnel eigen gemaakt en praat nu met iedereen alsof hij z’n hele leven niets anders gedaan heeft. Niets dan respect daarvoor.

Robbert gaat weg, maar hij laat een bedrijf achter dat veel zaken goed op de rails heeft. Wij hebben op de relatief nieuwe markt van energielabels een stevige positie opgebouwd. En ook bij de energieadviezen zijn de nodige vernieuwingen doorgevoerd en nieuwe markten aangeboord.

We gaan Robbert zeker missen. Hij was niet alleen een succesvolle manager, maar ook gewoon een hele fijne leidinggevende collega, die heel snel de spil van het bedrijf werd. We wensen hem alle succes van de wereld met zijn reisbureau. En willen hem graag bedanken voor alles wat hij voor ons als medewerkers en voor Susteen als bedrijf heeft gedaan.

Opvolging

Inmiddels heeft Susteen een nieuw operationeel manager aangenomen. Richard Both neemt per 1 april het stokje van Robbert over. De afgelopen week is Richard al ingewerkt door Robbert, dus dat is in ieder geval een vliegende start. Wij hebben er in ieder geval vertrouwen in.

Robbert bedankt, Richard welkom.

Morgen stellen we Richard aan je voor.

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht

Ga naar de inhoud