Financiering voor woningverduurzaming met het Nationaal Warmtefonds

Steeds meer woningeigenaren pakken hun woning aan om energiezuiniger te leven. Denk aan het installeren van een warmtepomp, het plaatsen van zonnepanelen, het vervangen van de ramen voor HR++ glas en het isoleren van de muren, vloer en het dak. Woningverduurzaming is hot topic en dat is meer dan begrijpelijk. Een energiezuinig huis heeft namelijk niet alleen positieve gevolgen voor het milieu, maar ook voor de portemonnee. Natuurlijk zorgt een duurzaam thuis voor besparingen op de energierekening, maar het gaat veel verder dan dat. Zo stijgt de waarde van je woning, waardoor het een slimme investering is. Het financieren van duurzame maatregelen kan een struikelblok lijken, maar gelukkig zijn er mogelijkheden!

Het Nationaal Warmtefonds wil woningverduurzaming voor iedereen mogelijk maken. Zij maken verduurzaming ook mogelijk voor huizenbezitters die ouder zijn dan 75 jaar of onvoldoende leenruimte hebben. Woningeigenaren kunnen een Energiebespaarlening aanvragen met gunstige voorwaarden voor maatregelen zoals isolatie, warmtepompen en zonnepanelen. Zo betaal je bijvoorbeeld geen afsluitkosten en kunnen woningeigenaren met een verzamelinkomen minder dan €60.000 een lening afsluiten tegen 0% rente. Op de website van Nationaal Warmtefonds kan je een aanvraag doen voor de Energiebespaarlening.

susteen-nationaal-warmtefonds-financiering-woningverduurzaming-energieadvies

Een voorwaarden van de Energiebespaarlening is dat er verduurzaammogelijkheden zijn voor de woning. Ben jij benieuwd welke maatregelen jij kan nemen in jouw huis? Onze adviseurs staan voor je klaar om de (on)mogelijkheden van je woning in kaart te brengen. Daarnaast ontdek je onder andere de besparingen, kosten en terugverdientijden van de maatregelen. Vraag een advies aan via onderstaande knop.

Adviezen Susteen

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht

Ga naar de inhoud