In vier stappen een duurzaam thuis!

Bij Susteen geloven we in de kracht van een persoonlijk energieadvies, speciaal op maat gemaakt voor jou en jouw woning. Wil je optimaal besparen, overstappen op een warmtepomp, energieneutraal wonen of de gasaansluiting vaarwel zeggen? Met Susteen ben je vier stappen verwijderd van jouw doel!

stap-een-1-susteen-verbeterplan-met-energielabel
Kies het advies dat het beste bij je past
Bepaal jouw verduurzaamdoel en meld je aan voor één van onze adviezen: optimaal bespaar-, energieneutraal-, gasloos- of het warmtepompadvies. Binnen één werkdag nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak met één van onze ervaren energieadviseurs. 
stap-twee-2-susteen-verbeterplan-met-energielabel
Het huisbezoek
Eén van onze adviseurs komt bij je langs en gaat graag het gesprek aan om te luisteren naar jouw woonwensen en behoeften. Hij neemt de tijd om jouw huis grondig te inspecteren en brengt alle verduurzaammogelijkheden in kaart. Ook verzamelt hij de nodige informatie voor eventuele uitvoering van de maatregelen. 
stap-drie-3-susteen-verbeterplan-met-energielabel
Het advies
Binnen twee weken ontvang je het energieadvies met concrete oplossingen voor het verduurzamen van jouw huis. Naast de aanbevolen maatregelen, een overzicht van de kosten, besparingen, subsidies en terugverdientijden bevat het advies vrijblijvende offertes op maat. Zo helpen we jou om de beste keuzes te maken en heb je de ideale routekaart in handen om jouw huis te verduurzamen. 
stap-vier-4-susteen-verbeterplan-met-energielabel
Aan de slag!
De vrijblijvende offertes bij het advies zijn van onze partners die betrouwbaarheid, ervaring en de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Onze partners leveren hoogwaardige materialen en voeren de duurzaamheidsmaatregelen met zorg en vakmanschap uit. Je hoeft dus niet zelf op zoek naar uitvoerende partijen. Wil jij één of meerdere offertes uit laten voeren? Met één handtekening zetten wij alles voor je in werking, zodat jij volledig ontzorgt wordt en binnenkort kunt genieten van een energiezuinig en comfortabel thuis!

Zet de eerste stap naar een duurzaam thuis, dan doen wij de rest!

Bekijk onze adviezen

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht

Ga naar de inhoud