In 4 stappen voordelig, gemakkelijk en snel isoleren

Wilt u het hele jaar door een comfortabel en energiezuinig huis? Isolatie is de oplossing! Gemeente Lansingerland helpt inwoners met een persoonlijk isolatie-advies van Susteen en deelname aan de collectieve inkoopactie. Voordelig, gemakkelijk en snel isoleren. Susteen heeft al meer dan 500 woningeigenaren geholpen met een isolatie-advies! Meer dan 130 eigenaren hebben hun woning geïsoleerd en wonen nu duurzaam. Wilt u ook genieten van de voordelen van een duurzaam huis? U bent nu vier stappen verwijderd van een duurzame en goed geïsoleerde woning.

afspraak-maken-susteen-collectieve-inkoopactie-lansingerland-vier-stappen

Stap 1: Meld u aan voor een persoonlijk adviesgesprek

Elk huis en woonsituatie is anders. Susteen gelooft in de kracht van een persoonlijk advies op maat gemaakt voor u en uw woning. Meld u aan en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

huisbezoek-susteen-collectieve-inkoopactie-lansingerland-vier-stappen

Stap 2: Het huisbezoek

Eén van onze adviseurs komt bij u langs en gaat het gesprek aan om te luisteren naar uw woonwensen en behoeften. Hij neemt de tijd om uw huis te inspecteren en brengt alle isolatiemaatregelen in kaart. Ook verzamelt hij de nodige informatie voor eventuele uitvoering van de maatregelen.

persoonlijk-plan-susteen-collectieve-inkoopactie-lansingerland-vier-stappen

Stap 3: Het isolatie-advies

Binnen twee weken ontvangt u het isolatie-advies met concrete oplossingen voor het isoleren van uw huis. Naast de aanbevolen isolatiemaatregelen, een overzicht van de kosten, besparingen, subsidies en terugverdientijden bevat het advies vrijblijvende offertes op maat. Zo heeft u de ideale routekaart in handen om uw huis te isoleren.

uitvoeren-susteen-collectieve-inkoopactie-lansingerland-vier-stappen

Stap 4: Aan de slag!

De vrijblijvende offertes bij het advies zijn van onze partners die betrouwbaarheid, ervaring en de beste prijs-kwaliteitverhouding bieden. Onze partners leveren hoogwaardige isolatiematerialen en voeren de isolatiemaatregelen met zorg en vakmanschap uit. U hoeft dus niet zelf op zoek naar uitvoerende partijen. Wilt u één of meerdere offertes uit laten voeren? Met één handtekening zet Susteen alles voor u in werking, zodat u volledig ontzorgt wordt en binnenkort kan genieten van een energiezuinig en comfortabel thuis!

Gemeente Lansingerland betaalt mee

De gemeente Lansingerland draagt bij aan uw energieadvies en, afhankelijk van uw situatie, ook aan de uitvoering van isolatiemaatregelen. U kan een extra financiële bijdrage ontvangen bovenop de landelijke subsidie. Deze bijdrage is alleen beschikbaar als u deelneemt aan de collectieve inkoopactie via Susteen. Woningeigenaren die in 2022 of 2023 energietoeslag ontvingen, krijgen een gratis advies en tot €2500,- voor de uitvoering. Woningeigenaren van een woning met energielabel D, E, F of G krijgen een gratis advies en tot €500,- voor de uitvoering. En woningeigenaren van een woning met energielabel C ontvangen advies voor €35,-.

Zet de eerste stap naar een duurzaam huis en meld u aan voor de collectieve inkoopactie isolatie van gemeente Lansingerland en Susteen via onderstaande knop.

Collectieve inkoop actie Lansingerland

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht

Ga naar de inhoud