Maak je huis winterklaar met een isolatieadvies

De bladeren vallen weer van de bomen, de avonden worden weer wat kouder en misschien heeft u thuis op de bank al de warme fleecedeken erbij gepakt. We zijn al halverwege de herfst en over een maand start de winter.  Wilt u thuis niet in de kou zitten en geen extreem hoge energierekeningen ontvangen? Bereid u dan voor op de koude wintermaanden door uw huis te isoleren.

Gemeente Lansingerland en Susteen helpen graag! De gemeente heeft samen met Susteen een ‘Collectieve inkoopactie isolatie’ gestart om de energiekosten van woningeigenaren te verlagen. Goede isolatie zorgt voor een comfortabel, warm en energiezuinig huis. Het isoleren van de muren en het vervangen van de ramen zorgen er bijvoorbeeld voor dat u niet zo veel hoeft te stoken om uw huis warm te houden. Dit scheelt een hoop geld op de energierekening.

Elke woning en woonsituatie is anders daarom is een isolatieadvies erg belangrijk. Maar wat houdt zo’n isolatieadvies eigenlijk in? Het begint met een bezoek van één van onze energieadviseurs die alle isolatiemogelijkheden van uw huis bekijkt. Er wordt gekeken naar de huidige isolatie en naar de isolatiemaatregelen die u het beste kan nemen.

isoleren-lansingerland-isolatieadvies

Daarna ontvangt u het persoonlijke isolatieadvies met de geadviseerde isolatiemaatregelen en vrijblijvende offertes van uitvoerende partijen. U zit nergens aan vast en kiest er zelf voor om de maatregelen uit te laten voeren. Als u daarvoor kiest dan helpt Susteen bij de uitvoering.

In het isolatieadvies vindt u ook informatie over subsidies en financiële bijdrages die gemeente Lansingerland beschikbaar stelt. Zo krijgen woningeigenaren die in 2022 energietoeslag hebben ontvangen €2.500 als zij isolatiemaatregelen laten uitvoeren. En woningeigenaren van een woning met energielabel D, E, F of G krijgen €500,- bij het uitvoeren. Susteen zoekt precies uit waar u recht op heeft.

Dit is dé kans om uw woning te verduurzamen en uzelf voor te bereiden op een warme en voordelige winter. Vraag een isolatieadvies aan en geniet binnenkort van alle voordelen van een duurzaam huis.

Actie gemeente Lansingerland

Delen via:

Delen via:

Gerelateerd bericht

Ga naar de inhoud